aa-equipment-contact-1880

Support op maat

Om technici vooruit te helpen op het gebied van voertuigelektronica, leveren wij, naast (diagnose)apparatuur van diverse merken, een compleet programma betreffende support en trainingen van ‘CLEVER DiagnostiX’.

De CLEVER BoX biedt hulp

CLEVER DiagnostiX helpt kennis te verdiepen, verbreden, borgen en flexibeler in te zetten, waarbij de voertuigtechnicus centraal staat. Hiervoor zijn 3 verschillende supportabonnementen samen gesteld; de CLEVER BoX VTS-Pakketten. Er is altijd een pakket dat bij jouw specifieke situatie past.


Kies het VTS-Pakket dat het beste past bij de vraag van jouw werkplaats, en een team van eXperts staat paraat om jou te helpen!


Je staat er dus nooit alleen voor, want met ons CLEVER DiagnostiX supportteam heb je altijd een collega-technicus binnen handbereik. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd, geld en ergernis, waarbij het voertuig nagenoeg volledig in eigen werkplaats kan worden gerepareerd.

De supportpakketten

Heb je bij ons (diagnose)apparatuur aangeschaft, dan kun je rekenen op apparatuur support. Wil je daarnaast ook vooruit geholpen worden bij voertuigondersteuning? Kies dan het supportpakket dat past bij jouw behoefte.


De CLEVER BoX heeft verschillende supportpakketten. Hoe uitgebreider het pakket, hoe meer supportmogelijkheden en voordeel.

CLEVER ADAS (additioneel)

Steeds meer voertuigen beschikken over geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS). Deze assistentiesystemen zijn ontworpen om de bestuurder tijdens het rijden meer veiligheid en comfort te bieden. Dat deze systemen optimaal werken is van levensbelang. Werken aan deze belangrijke veiligheidssystemen, die bij verkeerde reparatie en/of kalibratie tot ernstige gevolgen kan leiden, vraagt om de juiste systeemkennis. CLEVER ADAS ondersteunt bij alle ADAS-kalibratie gerelateerde vragen.

Wat kost dat?


Neem contact op voor meer informatie.

Meer weten?


Meer weten over onze ondersteunings- en trainingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie.

Contact

CLEVER DiagnostiX ServiceDesk: